Shiatsu voor profit en non-profit

Shiatsu en Shiatsu-Release voor non- en profit organisaties

Shiatsu stimuleert People, Profit en Planet

Je bent ondernemer of manager van een team en wilt natuurlijk  jouw organisatie of team(s) goed laten functioneren. Mensen zijn daarbij voor de meeste organisaties essentieel. Echter, niet iedere medewerk(st)er is even goed in staat zijn of haar eigen werk- en privé balans in orde te houden. Het effect: de medewerk(st)er functioneert minder goed, draagt minder bij aan de organisatie dan hij of zij zou kunnen. Na een tijdje kan dit leiden tot vermoeidheid, uitdagingen op het gebied van slapen, fysieke klachten, langer herstel na een sport- of andere blessure, depressieve gedachten,  kort- en/of langdurende ziekteverzuim of wellicht een chronisch ziektebeeld. Allemaal zaken die je juist wilt voorkomen als werkgever of manager/leidinggevende van een groep mensen. Shiatsu, in het belang van de organisatie én de mens en de profit ofwel de bekende 3P´s: People, Planet en Profit (of value add).

Investeer in de medewerk(st) en verdien het dubbel en dwars terug

Met behulp van Shiatsu kan ik jouw medewerkers via hun lichaam, laten ontdekken hoe ze onbewust in het leven staan. Door spanning uit het lichaam weg te masseren gaan ze zich lekkerder voelen. Ontdekken ze hoe je met minder inspanning het zelfde werk of wellicht nog meer kunt doen. Een medewerk(st)er die lekker in zijn of haar vel zit, kijkt vrolijker de wereld en kan een aanzienlijk betere en hogere bijdrage leveren aan het bedrijf of organisatie. Shiatsu werkt preventief, ontspannend en herstellend.  Shiatsu zorgt er voor dat de energie in het lichaam beter gaat stromen waardoor een groot scala van sluimerende en stevigere klachten verdwijnen.

Via de keuze  “Shiatsu”  in het menu kun je zien welke voordelen en effecten Shiatsu heeft, hoe een behandeling in zijn werk gaat, bij welke klachten Shiatsu zoal inzetbaar is.

Referenties en ervaring(en)

Ik heb klanten die op verschillende niveau´s in bedrijven en organisaties actief zijn. Desgewenst kan ik hen vragen contact met je op te nemen zodat je de ervaring van andere mensen daadwerkelijk hoort. Via het menu kun je ook de referenties en ervaring raadplegen.

Meer informatie?

Wil je meer weten, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Vermeld a.u.b. welke tijdstip je het beste uitkomt om even te bellen. Zelf een keer langs komen om de effecten van een behandeling te ervaren is natuurlijk ook een mogelijkheid; via het menu of hier kun je direct een afspraak maken en ook voorkeursdata en tijden direct opgeven.

Vergoeding

Een niet onbelangrijk aspect zijn natuurlijk de kosten. Ik ben zodanig geschoold dat Shiatsu wordt vergoed dat de behandeling wordt vergoed door zorgverzekeringen. Shiatsu wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg het overzicht om te zien voor meer informatie.

 

 

 

 

Geverifieerd door MonsterInsights