Evaluatie

Evaluatie

Hallo naar ik hoop tevreden en blije klant, cliënt

Zo te zien ben je van plan een evaluatie over mijn behandeling(en) te plaatsen op mijn website. Jouw evaluatie stel ik erg op prijs want daarmee kan en mag ik mogelijk voor meer mensen iets betekenen. Jouw evaluatie verschijnt vrij snel na het opvoeren hier rechts op de pagina.

Ter inspiratie voor de evaluatie een paar onderwerpen: misschien wil je iets delen over de effecten die je op korte en lange termijn hebt ervaren, de ontvangst, mijn aanpak, hoe ik je benader, de shiatsu zelf, de nazorg in de vorm van documentatie, de praktijkruimte was die warm genoeg, voelde het prettig. Mochten er onverhoopt verbeteringsmogelijkheden zijn dan hoor ik die uiteraard ook heel graag.

Je kunt jouw evaluatie via deze link delen; de link opent in een nieuwe pagina of tabblad.

Wellicht heb je er moeite mee dat jouw evaluatie met je naam wordt gedeeld/getoond. In dat geval kan het uiteraard ook “anoniem” met bijvoorbeeld alleen je voornaam; jouw tekst plaats ik dan op de “testimonials” pagina.

 

Aanbeveling

En, nu je toch hier bent: als je je tevreden over de behandeling bent, dan wil je shiatsu misschien aan iemand anders aanbevelen waarvoor shiatsu zinvol zou (kunnen) zijn. Aanbevelen kan via deze link: https://www.shiatsupraktijkjanvanrossum.nl/aanbeveling/

Na de aanbeveling neem ik dan contact op met die persoon m te onderzoek of de gezondheidsklachten of wensen met shiatsu positief kunnen worden beïinvloed. Hartelijk dank voor je aandacht en inspanning. Ik  wens je een fijne dag!

 

Neem contact op   Maak een afspraak

Geverifieerd door MonsterInsights