Tarieven en vergoedingen

Tarieven en behandelingen

Shiatsu bij mijn praktijk komt in aanmerking voor vergoeding door de verzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Het eigen risico (vanuit de basisverzekering) is niet van toepassing. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts en/of specialist nodig; eventuele interactie van westere en oosterse geneeswijzen check ik tijdens de intake en vervolgbehandelingen. Vanwege gestegen kosten ben ik genoodzaakt, voor het eerst in 7 jaar, de prijs te verhogen met 5 procent. Tussen haakjes ( )  het nieuwe tarief per 1-1-2023.

Omschrijving behandeling  Prijs (per 1-1-24) Duur
Shiatsu + intake bij 1ste behandeling € 68,00 (€70,=) 60-90* min
Shiatsu 2de, en vervolgbehandeling € 63,00 (€65,=) 60- 75  min
Shiatsu nek, schouder, rug,  benen en armen € 47,25 (€50,-) 45 min

Breng je een nieuwe klant aan, dan krijgen jij en de nieuwe klant een een aantrekkelijk voordeel (*) op de eerstvolgende volledige behandeling.

Heb je een probleem of uitdaging met de tarieven, stuur me dan een mailtje dan kunnen we even overleggen.

 

 

Betaling & declaratie

Betaling van de  behandeling uitsluitend per PIN. Na de behandeling krijg je per mail een declaratie die je eventueel direct bij de verzekeraar kunt indienen.

Annulering

Tijdige annuleringen, minimaal 24 uur voorafgaande aan de behandeling worden niet in rekening gebracht. Afmeldingen binnen 24 uur, ben ik genoodzaakt bij je te declareren. Ik reken op je begrip. Tijd is kostbaar.

Klachten

Heb je onverhoopt klachten naar aanleiding van de behandeling dan kun je altijd per mail of telefonisch contact met mij opnemen. Komen wij er samen niet uit, dan kun je een klacht indienen bij:

 

Neem contact op   Maak een afspraak

Geverifieerd door MonsterInsights