Tips

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Een heldere uitleg (Engelstalig) van de lange termijn effecten van Diabetes: verminderd zicht tot blindheid omdat de kleine bloedvaten verstopt raken. Bijkomend nog meer organen die functie vermindering ondergaan. ... Bekijk meerBekijk minder

Leefstijl in de vorm voeding van invloed op weerstand bijv bij virale infecties als Covid19. Laten we die kans benutten en minder industriële (pakjes blikken) voeding eten? ... Bekijk meerBekijk minder

Video image

Commentaar op Facebook

De alternatieve wereld neemt steeds meer inzichten over van de geneeskunde. Wat een positieve ontwikkeling!

Kennis (delen) is of geeft macht. Ik ga voor delen zodat U of jij ook meer weet. Ik kan de kwaliteit niet toetsen maar meerdere bronnen geven aan dat zink in combinatie met bepaalde medicatie (bekijk filmpje) kennelijk ook een alternatief in de vorm van een (natuurlijk) supplement, Corona, in het eerste stadium kunnen vertragen en/of stoppen.

Mocht U of jij het krijgen, dan weet je in ieder geval dat er een alternatief is of kan zijn.

Helaas geven de Main Stream Media (als NPO en vele andere media) een onvolledig beeld, door te stellen dat chloroquine niet effectief zou zijn. De onderzoeken waar dit wordt/is vastgesteld zijn namelijk uitgevoerd zonder(!) toepassing van jawel zink en dat is essentieel om zowel chloroquine danwel het supplement effectief te laten worden.

Ga niet zelf experimenteren, overleg met uw/jouw huisarts en geef aan dat het uw lichaam, geest en gezondheid is.

Respect en waardering voor de huisarts die buiten de bestaande protocollen denkt en het ook nog durft te delen. De houding van RIVM en NHG begrijp ik niet. In andere landen wordt het al wel toegepast.

Filmpje duurt ± 30 minuten warm aanbevolen deze goed te bekijken.

www.youtube.com/watch?v=UcoTXBjm2mg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3HrAAbyKx6rEeGVBBg9yBHVGNsv_4Y7ZJ...

Ter informatie:
vanaf 11 mei ben ik weer open en start rustig met een beperkt aantal behandelingen per dag, conform richtlijnen beroepsvereniging en mijn eigen veiligheidsnormen: minimaal 3 dagen voor de behandeling: geen verkoudheid, niezen en ook geen koorts of verhoging.
... Bekijk meerBekijk minder

Video image

Commentaar op Facebook

Gelukkig wordt ook dit inmiddels onderzocht. Ga in ieder geval niet zomaar zink slikken. Als we ervan uit mogen gaan dat de lezers van uw berichten zich sowieso al bewust zijn van het belang van goede en gebalanceerde voeding, krijgen ze al voldoende zink binnen. Het aanvullen van een niet-bestaand tekort kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt altijd al, maar is nog eens extra belangrijk bij metalen zoals zink.

Load more